Matanze-overnachten-TerWolde-Bed&Breakfast

Op dit moment zijn er geen open tuindagen.

De gerestaureerde kassen en de heksenkring (er zijn nog maar enkele exemplaren in Europa aanwezig) zijn zeker de moeite waard om te bekijken. De tuin is in Engelse Landschapsstijl ontworpen en gerestaureerd. In het omringende bospark vindt men een keur aan bomen met een eerste eerbiedwaardige leeftijd en tien tweede vaak een herkomst uit verre streken en / of een verzorging, de eeuwen door die buitengewoon speciale exemplaren hebben opgeleverd.op

I.v.m. personeels tekort wordt er dit jaar door Jackies geen walking diner verzorgd op het landgoed.

 

Al enkele jaren verzorgt restaurant Jackies uit Deventer een exclusief diner in de tuin op het landgoed. Een unieke sfeer en ambiance die u zeker eens zelf zou moeten ervaren.

Elk gezelschap geniet van een aantal gangen op verschillende locaties op het landgoed. Op elke locatie heb je samen met je gezelschap een eigen privé tent. Via een sightseeing-wandeltocht ga je van locatie naar locatie.

Na een heerlijke avond hoef je gelukkig nog niet haar huis! De comfortabele Bed & Breakfast op het landgoed ontvangt u graag op de vorstelijk en sprookjesachtige landgoed. 

welkom@matanze.nl

Neem een kijkje in de B&B

Bed & Breakfast

Lucia Kiesbrink

tel.: +31 (0)571 29 26 20

kiesbrink@matanze.nl

Landgoed Matanze

jhr Alexander R.T. 

van Rijckevorsel van Kessel

tel.: +31 (0)6 51 41 9000

rijckevorsel@matanze.nl 

Deventerweg 10,

7396 AX, Terwolde

Tuinbaas

 

Facebook

Instagram