Vorstelijk Vergaderen

vergaderen in

Het Koetshuis

Bent u met meer dan 8 personen dan hebben wij de beschikking over een ruimte voor grote groepen in het oude koetshuis op het Landgoed. 

Het koetshuis ademt een landelijke sfeer uit die u op andere locaties niet snel zult vinden. De rust, de ruimte op het Landgoed zijn de sleutelwoorden voor een geslaagde dag. Bij mooi weer zetten wij de staldeuren open waarbij u een mooi uitzicht heeft op het Landgoed.

Als afsluiting van de vergadering kan er een hapje en drankje bij het kampvuur in de historische heksenkring gehouden worden.

Vanaf 6 personen kan een chef-kok op het Landgoed een diner voorbereiden en uitserveren in het authentieke koetshuis. 

vergaderen in

Het Theehuis

Vergaderen in het 19 eeuwse oude Theehuis. Een sfeervolle ruimte in de buitenlucht voor een vergadering of teambulding. Ongedwongen vergaderen waarbij de parelhoenders voorbij lopen en u een prachtig uitzicht heeft over het Landgoed (max 8 pers).

vergaderen in

De Veranda

Wilt u vergaderen met een panoramisch uitzicht dan is de Veranda op het Landgoed aan te bevelen (max 8 pers.).

Een uitgebreide lunch of diner

Geniet van een mooie lunch, geserveerd in de gezellige woonkeuken of buiten op het terras. Ook een diner op het Landgoed behoort tot de mogelijkheden (vanaf 6 personen).

Borrelen in de heksenkring

Na het vergaderen ontspannen en napraten onder het genot van een hapje en een drankje uit de jachtkist. Waar kan dat nou beter dan bij het kampvuur in de historische heksenkring van lindebomen?

 

Overnachten in de B&B

Geen haast? Natuurlijk is het mogelijk om na de vergadering te blijven en met 8 personen te overnachten in de B&B, gesitueerd in de monumentale dienstwoning.

 

De rust en stilte die u verdient

Een monumentale dienstwoning, gelegen in een unieke Engelse landschapstuin met alle ingrediënten voor een rustgevende vergadering met resultaat.

5 minuten rijden vanaf de A1 en A50

Landgoed Matanze ligt op slechts vijf minuten rijden van Deventer en van de snelweg A1 en A50.

Voor een vorstelijke sfeer

Een buitenplaats met Engelse landschapstuin, een monumentale heksenkring van lindebomen en een prachtige hertenweide. Het cultureel erfgoed Landgoed Matanze is iets speciaals.

vergaderen in

De Dienstwoning

Een prachtige 17e eeuwse woning met een sfeervolle living waar heerlijke fauteuils staat waar u een drankje kunt nuttigen bij de houtkachel. In de naastgelegen ruimte kan met met max. 8 personen vergaderen.

Arrangement is inclusief koffie/thee/water met lekkernij uit de streek, Flatscreen met laptopaansluiting en flipover.

Op verzoek kunnen wij een uitgebreide lunch verzorgen met eigengemaakte soep en luxe broodjes. Na de lunch kunt u een heerlijke wandeling maken over het landgoed.

Mogelijkheid tot overnachten voor 8 personen. Wij bieden u graag diverse mogelijkheden aan voor een geslaagde vergadering of bijeenkomst. 

Aanvraagformulier Vergaderen
0 / 0