Restaurant en Terras Swinckels in Twello

Op maar 5 km. van B&B Landgoed Matanze is “Swinckels in Twello” gelegen in het oudste gedeelte van Twello. Het rijksmonument, waarin het restaurant gevestigd is, heeft uitzicht op het oude gemeentehuis en de eeuwenoude Dorpskerk.

Bij Swinckels staan gastvrijheid, service en kwaliteit centraal. Zonder al te veel poespas worden de ingrediënten om hun puurheid gewaardeerd. De keukenbrigade stelt de menu’s samen met een combinatie van robuuste en verfijnde gerechten. Uiteraard worden deze aan het seizoen aangepast. Veelal worden lokale leveranciers benaderd.

Het rundvlees komt van Maas-Rijn-IJssel runderen van kleine boeren uit de Achterhoek en wordt gerijpt in “De Dikke Big”. “De Big”, zoals deze bij Swinckels genoemd wordt, is een hulpmiddel in de keuken voor rijping van vlees, het roken van producten en is zeer geschikt voor allerlei langzame garingen, zoals konfijten en stoven.

Uniek in de omgeving is het sam sam menu, een proeverijmenu van 14 bereidingen verdeeld over 3 gangen. Lekker proeven van diverse smaken dus.

Daarnaast is het op reservering mogelijk om van een heerlijke high tea gebruik te maken.

Swinckels is geopend van woensdag t/m zondag vanaf 14.30 uur en beschikt over ruime gratis parkeergelegenheid.

Tot ziens bij Swinckels in Twello!

Barbara en Sandor van Dam


Swinckels in Twello
Dorpsstraat 12
7391 DD Twello
0571-277023
www.swinckelsintwello.nl
info@swinckelsintwello.nl