Restaurant Boas

Op een paar kilometer afstand van het Landgoed steekt u met het pontje de IJssel over en wandelt u naar het oude centrum van Deventer.

Restaurant Boas is gevestigd een prachtig middeleeuws pand in de zo bekende Walstraat te Deventer. Met balkenplafonds en kroonluchters is klassiek het sleutelwoord, zo ook voor onze frans georiënteerde kaart met gerechten als: kreeft, terrine van eendenlever, zwezerik, oesters en onze befaamde côtes de boeuf van M.R.IJ. rund. Boas houdt het graag puur zowel in de vertaling van de gerechten op uw bord als ook in de service.

Restaurant Boas heeft de award van Fijnste Franse restaurant van Nederland 2012 gewonnen en heeft een vermelding met een lovende recensie van De Lekker 2014, de restaurantgids van Nederland.

Lekker schrijft o.a.

“Er zijn van die zaken, waar je op voorhand al zin hebt om naartoe te gaan. Gewoon omdat ze nooit teleurstellen en altijd goede kwaliteit leveren. Boas is er zo een. Maître Peter van Emde Boas blijft trouw aan zijn honderd procent Franse keuken en biedt de gasten behalve een interessante menukaart, een aantrekkelijk palet van menuprijzen. Plus een charmante en perfect opererende bediening, in een sfeervolle ambiance met Franse invloeden”.

U bent van harte welkom bij Boas, wij zijn dagelijks geopend voor het diner vanaf 17:30 uur.

Restaurant e Boas – Golstraat 6/hoek Walstraat – 7411BP  Deventer

www.restaurantboas.nl – e-mail: info@restaurantboas.nl – tel.: 0570 619508