De Grutter

Samenwerking Bed & Breakfast Matanze en de Grutter slapen en wonen.


Toen ik hoorde dat landgoed Matanze met een bed en breakfast ging starten was mijn eerste gedachte: Hoe mooi zou het zijn dat klanten kunnen proefslapen op deze unieke locatie. Echter wil je deze gelegenheid bieden, dan moeten er ook top bedden staan.

In goed overleg met de familie Van Rijckevorsel Van Kessel is besloten om voor 2 verschillende comfort types te kiezen uit onze Wellness-Line Collectie. Met Wellness-Line hebben we gekozen voor kwaliteit in slapen. En dus voor kwaliteit in leven en in welzijn. Deze hoogwaardige producten bieden een gezonde nachtrust.

De kamers zijn ingericht met elektrische boxsprings die rusten op een degelijk metalen frame, met daaronder zes massief houten pootjes. Op het frame is een stevige MDF bodemplaat gemonteerd. De ventilatiegaten garanderen een optimale luchtcirculatie.

Voor het ligcomfort hebben we voor de kamers op de 1e verdieping  gekozen voor matrassen die zijn opgebouwd uit een hoogwaardig meerzone pocketveringsinterieur, en afgedekt met een comfortschuim  toplaag. Om het slaapsysteem extra comfortabel te maken, ligt op de matras nog een 10cm dikke topper van comfortschuim.

Op de begane grond hebben we gekozen voor wat exclusiever comfort. Hier ervaart u de weelderigheid van het meerlaags comfort slaapsysteem.  De kracht van het meerlaags comfort systeem (MCS) zit hem in de surface softness theorie. Een elastische bovenlaag, voor een perfect aanpassingsvermogen, wordt gecombineerd met een stabiliserende en ondersteunende onderlaag. Hierdoor is sprake van 3-Dimensionale zonering. De matras heeft een 2 laags pocketverings variant. Voor het optimale comfort ligt hier een topper op welke is voorzien van mini stretch pockets die de oppervlaktedruk naar een absoluut minimum brengt. Met dubbeldoek tijk in bordermodel met afritsbaar bovenblad. Voorzien van de blends Kashmir en Silverness.

De Grutter slapen en wonen.

Gezond slapen
U vindt bij de Grutter alle slaapproducten die u nodig heeft: van bedmodellen, ledikanten, bedbodems, matrassen, hoofdkussens en bedtextiel tot aangepaste bedden voor senioren. Bij De Grutter vindt u ook de complete inrichting voor kinderkamers en tienerkamers. Onze slaapafdeling heeft een eigen website: www.beddenhuis.nl

Advies op maat
Goede slaap is van groot belang voor een prettige dag. Bij De Grutter slapen en wonen krijgt u een op maat gesneden slaapadvies. Wij adviseren welk bed, matras of hoofdkussen het beste past bij uw slaappatroon en wensen.  Daarnaast heeft u door de samenwerking met Bed & Breakfast Matanze de mogelijkheid om proef te slapen op boxsprings uit onze Wellness Line collectie.

 

 

U vindt de Grutter slapen en wonen op slechts 300 meter van Bed & Breakfast Matanze, aan de Twelloseweg 79 in Terwolde. We nodigen u uit om eens een kijkje te komen nemen in onze winkel.
Namens de Grutter slapen en wonen wensen wij u een prettige nachtrust op Bed & Breakfast Matanze. Wij vinden het leuk om uw reactie terug te lezen op onze facebook pagina. www.facebook.nl/degrutter.