Vorstelijk vergaderen

B&B Landgoed Matanze is een inspirerende omgeving voor uw vergadering of bijeenkomst met een gezelschap tot maximaal 8 personen.

De rustgevende omgeving zal zeker bijdragen aan de werksfeer. U begint de dag met koffie en thee met iets lekkers, al dan niet bij de houtkachel of buiten op het zonnige terras. Daarna kunt u aan de slag met alle benodigheden voor een geslaagde vergadering, zoals een whiteboard en een flatscreen voor uw laptop presentatie.

Tussendoor kan er een mooie lunch geserveerd worden in de gezellige woonkeuken of buiten op het terras met uitzicht op de hertenweide. Een wandeling door het uitgestrekte park na de lunch werkt verfrissend en helpt om de rest van de dag geconcentreerd te blijven. Aan het einde van uw bijeenkomst is een hapje en een drankje rondom het vuur in de unieke heksenkring zeker een aanrader!

De vergadering kan naar wens aangevuld worden met een heerlijke lunch of diner na afloop. Tevens is een overnachting voor 8 personen mogelijk in B&B Landgoed Matanze. Mail voor meer informatie naar: welkom@matanze.nl 

 

 

 

Ontvangst met koffie/thee met een traditioneel Deventer bijtje in de heerlijke living met houtkachel of buiten op het terras.

Deze unieke locatie leent zich uitstekend voor besloten vergaderingen, trainingen en bijeenkomsten tot acht personen. Aan inspiratie en ambiance geen gebrek. Wij staan voor maatwerk.