Slaapvertrekken Bed & Breakfast


Er zijn vier ruime, uiterst comfortabele logeervertrekken voor elk twee personen. Elk vertrek heeft een eigen, uniek karakter met uitzicht over het landgoed.

Logeerkamer 1:  Dit is de jachtkamer, de meest royale van alle kamers, ingericht in klassieke stijl met authentieke jachttrofeeën. Blikvangers zijn het zacht glanzende mahoniehouten bed en luxe woonaccessoires. Bijzonder is ook de op maat getimmerde bedstee die ruimte biedt voor een extra persoon en die natuurlijk aantrekkelijk is voor kinderen. 
Logeerkamer 2: Deze bijzondere kamer biedt uitzicht in twee richtingen, waaronder de hertenweide. Het vertrek is zorgvuldig ingericht met sfeervolle verlichting en een aangenaam zitje voor twee. De heerlijk luxe, elektrisch bedienbare boxspring bedden staan uitnodigend klaar.
Logeerkamer 3: Deze kamer ligt romantisch onder de dakspanten en heeft een eigen luxe badkamer. Er staat een comfortabel bankje om op te lezen. Ook hier weer twee luxe, elektrisch bedienbare boxspring bedden.
Logeerkamer 4: Een lichte kamer met hoge plafonds en buitengewoon luxe boxspringbedden. Deze kamer ligt op de begane grond en heeft een eigen badkamer met een royale inloopdouche en fraaie wastafel. Er is direct toegang tot het ruime, zonnige terras.

 

 

 

 Luxe badkamer Kamer 1 en 2