Diverse mogelijkheden

 

Wij denken graag met u mee en doen er alles aan uw verblijf naar wens te laten verlopen. De mogelijkheden zijn legio. De bedden kunnen bijvoorbeeld los en aan elkaar geplaatst worden. Het is mogelijk een kamer voor een nacht te reserveren, maar ook voor een weekend of een week. Alleen of met vrienden, familie of teamgenoten. Bel gerust voor meer informatie.

LUNCH / DINER / HIGHTEA

U kunt uw bezoek aanvullen met een uitgebreide lunch of hightea. Een diner aan huis of buiten de deur behoort ook tot de mogelijkheden. Een diner aan huis geven we uit handen aan topchefs uit de omgeving, zij kunnen van een regionaal tot een drie sterren michelin niveau voor u koken. Indien u buiten de deur dineert, kan er voor vervoer gezorgd worden. 

VERGADEREN

Vergaderen en logeren kan natuurlijk ook gecombineerd worden, dan kunt u 's ochtends goed uitgerust en tijdig beginnen! Ook bij vergaderen kunnen wij een mooie lunch en/of een diner voor u en uw gezelschap verzorgen.

RUITERS

Voor ruiters die hun eigen paard mee willen nemen, zijn er twee gerestaureerde paardenstallen beschikbaar. Vlabij B&B Landgoed Matanze, richting de Veluwe zijn prachtige ruiterpaden. De eigenaresse van het landgoed heeft zelf een paard en kan u hierover meer vertellen.

RUNNING DINERS

In het zomerseizoen zijn er de befaamd geworden running diners in samenwerking met een lokaal restaurant. Dit is een middag- of avondvullend programma waarbij er steeds op een andere locatie in de prachtige tuin een van de vijf dinergangen worden geserveerd. Reserveer er eventueel een overnachting bij, want wat is er fijner om na zo'n sprankelende middag of avond te kunnen blijven logeren?

WANDELROUTES

In de omgeving van B&B Landgoed Matanze zijn diverse wandelroutes. De bekendste zijn de zogenaamde klompenpaden. Er starten er maar liefst 3 direct vanuit Terwolde. Het Woldermarkerpad van 7 km, het Tuylermarkerpad van 11 km en het Avervoorderpad van 13 km. In de B&B liggen de wandelkaarten voor u klaar.

 

 

 

 

TUINWANDELING

Als gast van de B&B heeft u zelf de gelegenheid rond te wandelen en de gerestaureerde kassen te bezoeken. Uw eventuele vragen worden dan graag beantwoordt door de bewoners of hun tuinbaas, Peter Brummel. Voor groepen of tuinliefhebbers vanaf 15 personen is er een mogelijkheid om een tuinwandeling, onder leiding van de tuinbaas, te reserveren.