Faciliteiten op het landgoed


Bed & Breakfast Landgoed Matanze beschikt naast de vier sfeervolle slaapkamers, over een mooi ingerichte gezamenlijke living met houtkachel, een zonnige ontbijtruimte en een gezellige lichte woonkeuken met een verbinding naar het terras. Alle logeerkamers beschikken over een goedgevulde minibar, koffie- en theefaciliteiten, airco en een flatscreen. Er is een dvdspeler beschikbaar en een ruime keuze dvd's van diverse genres. Er is WiFi en er kan met pin betaald worden.

Terras met vuurhaard

Buiten is er een groots eigen terras waar het ontbijt geserveerd kan worden en waar het dankzij de vuurhaard ook op frisse dagen prettig toeven is. Het is een fijne, beschutte plek in een zonnige hoek van de tuin. Verderop in een ander gedeelte van de tuin is de heksenkring waar een open vuurplaats aanwezig is en waar je ook als gast heerlijk kan zitten. Het is een ideale plek voor lange, inspirerende avonden in deze kathedraal van gebladerte.

Heksenkring

Op het landgoed bevindt zich één van de vier nog overgebleven originele heksenkringen in Europa. In de kern van de heksenkring kunt u heerlijk met een drankje vertoeven bij het kampvuur.

Golfbaan

Als gast kunt u gebruik maken van de zes-holes, par 3 golfbaan. Alle gras- en zandbunkers zijn mooi geintegreerd in het landschap. De langste hole is maar liefst 118 meter. Ook voor de lagere handicappers is het een uitdagende baan.  Er zijn scorekaartjes aanwezig, waar ook een plattegrond op staat.

Paardenstalling

Uw paard is ook welkom. Er zijn twee uitstekend geoutilleerde paardenstallen beschikbaar en een ruime weide. B&B Landgoed Matanze ligt vlakbij de Veluwe, waar prachtige ruiterpaden zijn.

Inormatie en tips uit de omgeving

In de leesbak treft u diverse brochures voor verrassende uitjes in de omgeving en kaarten voor diverse fiets-en wandelroutes. Uiteraard adviseren wij u graag over mooie restaurants en bijzondere adresjes in de buurt.

Bij het tabblad Agenda op deze site ziet u de activiteiten in de omgeving.